Astrotourism Albania

3401 Adrian Edgar, Librazhd,Albania

  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon

Festa e Luleve-Shën Gjergjit-Stebleve

📈 Kategoria: Hikking dhe Exploring N'Fest.   🅿 Vendtakimi: Bar Bakery Choco 2,Librazhd/Tirane..
⏰ Ora: 09:00.                                                  🚻 Pjesemarrja: E LIMITUAR 50PJESMARRES!
📏 Disnivel: 400 m.                                           📊 Niveli i guides: I Lehtë.
🚩 Vendndodhja: Fshati STEBLEVË,Librazhd.


Festa e “Shën Gjergjit” përkon dhe me çeljen e sezonin turistik në Steblevë të Librazhdit.
Stebleva, një fshat në rrethin e Librazhdit dhe i përfshirë në Parkun Kombëtar Shebenik-Jabllanicë, feston ditën e djelë me 6 Maj “Shën Gjergjin, festë tradicionale në këtë zone.

Ftojmë të gjithë vizitorët,Aventurierët,Fëmijët dhe pjesëmarrësit tradicionale. Që të shijojnë këto bukuritë natyrore dhe traditat vendase.

Ky aktivitet përkon dhe me ardhjen e stinës së nxehtë të verës ,stinë në të cilën kjo zonë bëhet tepër e vizitueshme. 
Vizitorë të natyrës, turiste të aventurës së vëzhgimit, spelologe si dhe familjarë nga zonat përreth, vijne për të ekploruar këto peisazhe të bukura të kësaj krahine duke u njohur me kulturën vendase, kulinarinë e veçantë, etnografinë dhe zakone të tjera të zonës. 

Në Librazhd/Tirane mbërrijmë rreth ores 17:00-18:00.

1. Transporti :
Librazhd-Fushë Studën-Librazhd.
2. Guidat shoqëruese.
3. Foto gjate aktivitetit


ÇFARË DUHET TË KENI ME VETE (Lista e Shkurter):


1. Çantë Shpine                                                                               2.1L ujë          

3.Ushqim sipas dëshirës                                                                4. Kepuce te pershtatshme

5. Rroba për tu nderruar,krem djelli,kapele.                                6. Buzëqeshjen tuaj :-)