Astrotourism Albania

3401 Adrian Edgar, Librazhd,Albania

  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon

Maja Gurit 1848 m

Karakteristikat:

📈 Kategoria: Hikking /Ngjitje
📆 Data:                                                                         ⏰ Ora: 08:00
🚻 Pjesemarrja: Limituar Max 14-26 Persona..!       📏 Distanca: Disnivel 1000 M
📊 Niveli i guides: Mesatare                                        🅿 Vendi i Nisjes: Bakery Choco ,Librazhd/Tirane

Do të vizitojmë Fushë-Studnën e Librazhdit për tu ngjitur në Majën e Gurit, 1848 m.... :)
 

Programi:

📌E gjithë ecja nga fshati deri në majë dhe kthimi mund të shkojë rreth 3-4 h me ngjitje - zbritje rreth 720 m disnivel. Mbas nje pushimi te shkurter në fshat do te nisemi për në Majën e Gurit ku gjatë ngjitjes do të kemi pamje të mrekullueshme që do të mahniteni nga bukurite natyrore që ofron Parku Kombëtarë Shebenik-Jabllanice.

Vendet që do vizitojm:

1-Qendra e Vizitorëve Fushë-Studë
2-Maja e Gurit
3-Ura Natyrale e Gurtë
4-Liqeni i Fushë-Studnës

1. Transporti :
Librazhd-Fushë Studën-Librazhd.
2. Guidat shoqëruese.
3. Foto gjate aktivitetit

ÇFARË DUHET TE KENI ME VETE:


1. Cante Shpine.
2. Kepuce dhe Rroba të Pershtatshme për deborë .(Rroba për tu ndërruar)
3. Shishe Uji 1.5 Litra.
4.Ushqim,fruta të thata etj.
5. Buzeqeshjen tuaj :)

E gjithë guida zgjat 4-5 orë sipas ritmit të hecjes.